Yhteystiedot:

Vintamo Oy / Showroom

Valurinkatu 2 C (Ala-Emali)

03600 Karkkila

P. 040 757 1118

info.vintamo@gmail.com

Y-tunnus 3156220-9

Vintamon showroom:

Vintamon showroom sijaitsee Karkkilassa Högforsin vanhalla ruukkialueella Karjaanjoen varrella. Tilamme on remontoitu Ala-Emali nimiseen vanhaan emalointilaitokseen, joka on ollut Högforsin tehtaan toiminnassa 1927-1977.

Showroomistamme löydät Vintamon lisäksi seuraavat yritykset:

Malanka Kosmetiikka

MALANKA Kosmetiikka syntyi vuonna 2013 halusta pitää ihosta parasta mahdollista huolta, innostuksesta luonnon öljyjen ainutlaatuisuuteen siinä tehtävässä ja rakkaudesta käsillä tekemiseen. Kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistetaan pieninä sarjoina, käsityönä Karkkilassa.

Luomukaista

LUOMUKAISTA on saanut alkunsa yhden naisen lähes 20 vuoden intohimosta luonnonkosmetiikkaan rakkaana harrastuksena.

Luomukaistan valikoima keskittyy innovatiivisiin yrityksiin, jotka toimivat zero waste periaatteella, kotimaisuuteen sekä laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Pajastamo

PAJASTAMO perustettiin arvostamaan ja tuomaan esille käsityöläisyyttä ja käsillä tekemistä. Valikoiman ydin muodostuu laadukkaista ja harkituista käsintehdyistä käyttöesineistä. Tuotteet on valmistettu ajatuksella ja ammattitaidolla niin savesta, puusta kuin nokkoskuiduista.

Käsillä tekeminen on voimaannuttavaa ja antoisaa. Pajastamosta löydät myös harrastekirjallisuutta kuljettamaan uusien töiden äärelläe tai syventämään opittuja taitoja.

Nähdään Ala-Emalilla!